design & styling

Our interior department in Arnhem is where you feel surprised, surrounded by those who understand your style

Loft interior is ‘not only about sofa’s’. Tafels uit Frankrijk, stoelen uit Denemarken, tapijten uit Marrakech, lampen uit Bali, linnen gordijnen (en met de reststoffen maken we onze eigen SLOW MONKEY lampen en kussens), onze eigen bio based verflijn SLOW MONKEY gemaakt in Nederland, unieke objecten en custommade vloerkleden uit de hele wereld, houten vloeren en home made collecties, ‘young and unknown’ merken naast grotere merken die je vast wel kent.

Naast grote interieur items hebben we in onze Loft store zoveel accessoires dat we ons afvragen waar te beginnen, bij de roomspray die je zintuigen meeneemt naar India of bij de familiebank die toch lekker strak oogt.
Echt, het is veel, teveel om te benoemen en dat doen we ook niet. Want eerlijk gezegd (ja echt) willen we gewoon liever dat je OER Hollands gezellig bij ons langs komt, even offline gaat.

Omdat wij willen bijdragen aan jouw welzijn en interieur, omdat we het leuk vinden je te adviseren, omdat we ook jurken en broeken en onderbroeken verkopen en schoenen en kaarsen en omdat we van alles zijn en dat gevoel, dat leg je niet vast online. We zijn net een winkel van sinkel, maar dan anders, met stijl (vinden wij) maar ook daarover valt te twisten.

At Loft a good idea,
becomes a great interior

Your home, hotel or store will become ‘the bespoke interior’ when we put our attention on it. Feel free to jump in and work with us.

INTERIOR DESIGN & STYLING

Wist je dat je bij Loft ook een interieur advies kan boeken?
De volgende onderwerpen komen tijdens het advies aan bod: wensen inventariseren, maatvoering en indeling van meubels, verlichtingsplan en het intekenen van een plattegrond op schaal, advies en inspiratie bij materiaal- en kleurkeuze en een uitgewerkte offerte.

PRICING

€ 75,00

Bij besteding vanaf € 1500,00 verrekenen we deze kosten met je!

Book now

PRICING

€ 75,00 per uur

INTERIOR STYLING ON LOCATION 

Je kunt bij Loft ook een styling boeken bij je thuis. Dan neemt 1 van onze stylistes in overleg met je passende woonaccessoires van LOFT mee. Zo kun je verschillende kleden, verlichting en woonaccessoires zien in je eigen huis en krijg je advies over hoe alles mooi als 1 geheel aan te kleden in combinatie met je persoonlijke spullen. Mocht je ook advies willen voor raambekleding of verf, dit graag vooraf overleggen, dan kunnen we stalen en kleuren meenemen.

PRICING

€ 100,00
* binnen een straal van 25 km
* vanaf 25 km, een km vergoeding van 0,19 euro per km + reisuren vergoeding van 25 euro per uur

Book now

TURN KEY PROJECTS

Een volledige verbouwing brengt veel stress met zich mee, ook al heb je smaak en kennis.
Om je te helpen je persoonlijke stijl en wensen tot leven te laten komen in het interieur,
maken wij graag een afspraak met je. Ons project team brengt na het gesprek een stijl-en verbouwadvies uit met onderstaande onderwerpen, deze presenteren wij je tijdens een tweede gesprek.

– Interieur- en verbouw ontwerp met een uitgewerkte plattegrond op schaal –
– Advies voor meubels, materialen en kleuren uitgewerkt in een plan –
– Technisch lichtontwerp uitgewerkt in een verlichtingsplan –
– Styling secrets met een volledige shopping list –

PRICING

€ 795,00

Bij besteding vanaf € 8000,00 verrekenen we deze kosten met je!

Book now

Naast ons advies en ontwerp bieden wij de optie aan om projecten in uitvoering, of de voorbereiding hiervan, te coördineren en begeleiden.

SAMENWERKEN AAN JOUW INTERIEUR?

Bel of mail voor een afspraak of meer informatie: 026-7200800 of interior@loftloft.nl